Mallya Aditi - JULIA

Amigoooos!

Idag har varit en helt fantastisk dag. Min dag började med att jag och Sharvari tog skolbussen till skolan vilket tog cirka en timma. För er som inte vet så är jag och Sofie här som exchange students så vi "går" i en indisk skola (Mallya Aditi heter skolan) på vardagarna tillsammans med eleverna från Östra Real. Väl i skolan så fick vi en rundtur, vi satt i solen på skolans gräsplan och vi deltog på vissa lektioner, varav en var en helt fantastisk engelskalektion. Kommer minnas den länge.

Vi fick även pröva på att göra "rangoli" vilket är ett slags indiskt konstverk som man gör med färgad sand. Infogar en bild längre ner.

Efter skolan blev det en snabb vända hem innan vår chaufför körde oss in till stan igen. Väl i stan mötte vi upp många av de andra och tillsammans gjorde vi en av Bangalores största shoppinggator. Det går verkligen inte att beskriva med ord hur speciell den här staden är. Helt fantastisk. 

Jag och Sofie stannade länge med våra hostfamilytjejer och hostfamilymammor inne i stan vilket var så trevligt, men nu är jag supertrött. Fram tills nu har jag och Sharvari försökt krångla med ett indiskt simkort som hon fixat åt mig, men det verkar inte funka :(((

Nu måste jag gå och knyta mig, sov inte så bra inatt då jag pendlade mellan AC (som lät för mycket) och ingen AC (det blev alldeles för varmt utan). Fruktansvärda problem, eller hur????? (skoja).

Massor av kramar
Julia

#1 - Anonym

Underbart 👍
Vilken upplevelse att ha lektioner utomhus.