Fjärde dagen, riktiga turister och underbara utomhus - SOFIE
 
 
Hejsan svejsan!

Efter några dagar med lite för lite sömn och några fler intryck än vanligt börjar energin tryta och idag har allt varit extremt roligt. Till exempel när vi tog ungefär 20 bilder bara för att det alltid var någon som inte blev bra. Hur roligt var det - jo extremt, i alla fall idag.

Men allt skratt har bara gjort dagen bättre så det var ingen fara alls.
Nu börjar man komma in i rutinen och vänja sig vid allting här så jag trivs så sjukt bra att jag tänker att jag aldrig kommer åka hem.

Idag har vi dock varit riktiga turister - det syntes nog också med tanke på hur mycket alla stirrade.

Vi har gjort "Bangalore runt" by bus och promenad. Finns egentligen inte så mycket att säga om sightseeingen, den behöver liksom upplevas i verkligheten. Det blir inte samma sak om man berättar om sakerna vi såg. Vi har fått höra historier om hur staden grundades, vart namnet "Bengaluru" kommer ifrån och vi har besökt både tempel och parker. Enklast är helt enkelt om ni sparar ihop till en flygbiljett och kommer hit någon gång – och får ni möjligheten av någon anledning, säg ja direkt! Utan tvekan!

Förutom sightseeingen besökte vi ”Commercial Street” igen. Det var några som missade det igår och det är också något som måste upplevas så vi fick gå tillbaka – men ingen fara. Finns gott om saker att kolla på och ingen chans att bli uttråkad.

Bowlat och ätit middag har vi också gjort. Bowlningen var inte annorlunda mot hemma - skillnaden var väl att jag om något var sämre än vanligt. Men vem bryr sig, det var superroligt i alla fall! Middag åt vi i UB gallerian. En superfin galleria mitt i stan med lite dyrare butiker, vi shoppade inget men de hade god mat. 
 
Resturangerna i gallerian låg på översta våningen, på som en slags balkong. Jag har sagt det redan och jag säger det igen, jag älskar verkligen att allting är utomhus hela tiden. Eller i alla fall halvt utomhus. En av de bästa sakerna här!

Det känns som det varit en superlång (superbra) dag men när man skriver ner sakerna vi gjort här vekar det ju inte som så mycket. Oavsett så har det varit najs och varje dag här gör att jag mindre och mindre vill åka hem.

Imorgon är det studiebesök hos HM, både kontor och fabrik tror jag men vi får väl se. Det är skönt att man bara kan ta det lite som det kommer – det löser sig alltid ändå.

Hoppas ni där hemma, eller var ni nu befinner er, har det superbra ni med!

Vi hörs!
Kram Sofie